Psoriaas mis ei taha päikest
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Psoriaas mis ei taha päikest
Tere!
Sain oma 3-aastasele lapsele diagnoosiks psoriaas. Päris palju on tal seda peanahal aga väiksemate täppidena ka seljal ja rinnal. See löi tal välja selle aasta köige päikselisemal ajal: augusti algul. Kuna mul endal on nii päikese- kui solaariumi vastu allergia, siis kahtlustan, et tal on see psoriaasi vorm, mis päikesega halveneb. Kuna ma selle kohta ei ole leidnud peaaegu mitte mingisugust infot, siis oleks väga huvitav teada kas kellegil siit on niisugust psoriaasi ja kas selle jaoks on ka mingisugused muud ravimid kui kanged salvid jms. Alternatiiviks siis valgusteraapiale... Väikese lapse peale ju hea meelega ei määri köiksugu keemiat...
Ja kuna ta veel nii väike on, siis kas niisugune asi välja ka kasvada vöib?
Ette tänades
K
Sain oma 3-aastasele lapsele diagnoosiks psoriaas. Päris palju on tal seda peanahal aga väiksemate täppidena ka seljal ja rinnal. See löi tal välja selle aasta köige päikselisemal ajal: augusti algul. Kuna mul endal on nii päikese- kui solaariumi vastu allergia, siis kahtlustan, et tal on see psoriaasi vorm, mis päikesega halveneb. Kuna ma selle kohta ei ole leidnud peaaegu mitte mingisugust infot, siis oleks väga huvitav teada kas kellegil siit on niisugust psoriaasi ja kas selle jaoks on ka mingisugused muud ravimid kui kanged salvid jms. Alternatiiviks siis valgusteraapiale... Väikese lapse peale ju hea meelega ei määri köiksugu keemiat...
Ja kuna ta veel nii väike on, siis kas niisugune asi välja ka kasvada vöib?
Ette tänades
K
Sinilill- Postituste arv : 1
Re: Psoriaas mis ei taha päikest
Põen ka ise psoriaasi, kuigi vastupidist, ehk siis päikesega läheb paremaks. Arstide sõnul on see haigus pärilik, kuigi oma suguvõsast ei tea ühtegi juhtumit. Niipalju kui mina tean, saab seda haigust ravides ainult kontrolli alla või siis peitu mingiteks aastateks, aga sellest lahti küll ei tea, et saab...... Soovitan arsti juures käia ja proovida ka erinevaid looduslikke variante. Ise katsetan nende emuõlidega ja UVB valgusraviga. Kuna alles alustasin, ei oska veel tulemuste kohta öelda.......
katariina72- Postituste arv : 2
kah ei salli päikest
Olen ka päikese suhtes psoriaasiga tundlik ja sellega mitmeid kordi haiglas olnud.
Läksin ka üle alternatiiv-meditsiinile ja kasutan ravi-turba omadusi..ja aitab paremini,kui arstlik ravi.
Ise kasutan ravi-turba seepi kuskil 3 ndlat ning mu nahk ei ole 10 a jooksul olnud nii kooras ,kui praegu.
Loodan,et aitab teidki.
Läksin ka üle alternatiiv-meditsiinile ja kasutan ravi-turba omadusi..ja aitab paremini,kui arstlik ravi.
Ise kasutan ravi-turba seepi kuskil 3 ndlat ning mu nahk ei ole 10 a jooksul olnud nii kooras ,kui praegu.
Loodan,et aitab teidki.
kukoc- Postituste arv : 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1